* TEST YAYINIDIR.

Bozok Dekorasyon Portal Üyelerine Yüzde 36 İndirim Yapacak
img
Kampanya Haberleri

Bozok Dekorasyon Portal Üyelerine Yüzde 36 İndirim Yapacak

İç dekorasyon alanında faaliyet gösteren Bozok Dekorasyon, müşteri memnuniyetini artırmak ve müşterilerine özel avantajlar sunmak amacıyla bir kampanya başlattı. Şirket, Yozgat İnşaat Portalı'da üye olanlara özel olarak %36 indirim fırsatını duyurdu.


Bozok Dekorasyon'un Genel Müdürü Kurumsal Kullanıcı yapılan indirim kampanyası hakkında şu açıklamalarda bulundu; "Müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak gördük. Bu nedenle, online portalımıza üye olan müşterilerimize özel bir kampanya düzenleme kararı aldık. Portal üyelerimize %36 indirimle kaliteli ve şık dekorasyon ürünlerini sunarak, evlerini veya işyerlerini yenilemek isteyenlere ekonomik bir çözüm sunmayı hedefliyoruz."


İndirim kampanyasıyla ilgili detayları paylaşan Kullanıcı; "İnşaat Portalı'na üye olan müşterilerimiz, işletmemizden Hizmet alırken %36 indirimden faydalanabilecekler. Kampanyamızla birlikte ev dekorasyonu yapmak isteyen müşterilerimize bütçe dostu bir seçenek sunuyoruz. Bu indirim kampanyası, belirli bir süreyle sınırlı olacak. Bu nedenle müşterilerimizin bu avantajı kaçırmamalarını öneriyoruz." dedi.


Kampanya, hem mevcut müşterilere hem de yeni müşterilere özel olarak tasarlanarak dekorasyon tutkunlarına cazip bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Kampanya detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Haber Hakkında Yapılan Yorumlar

Habere henüz yorum yapılmamış.

Portaldaki Diğer Haberler